Gonullerimiz Hep Seninle Fenerbahcem

Bugün Türk Futbol Tarihi için çok önemli bir gün ve elbette Fenerbahçe için de. Fenerbahçe tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'ne kaldı ve bu gece Dünya'nın En Büyük Takımları'ndan Biri olan Chelsea ile karşılaşacak. Bir tarafta Chelsea'nin gücü ve deneyimi, bir tarafta ise Fenerbahçemiz. Dilerim Fenerbahçemiz bu akşam elinden gelenin de fazlasını yapar ve Chelsea'yi farklı bir skorla mağlup eder.

Ancak bu gece sadece Fenerbahçemizin değil, tüm futbol kuluplerimizin de gecesi. Çünkü orada oynayacak olan bir Türkiye Takımı ve o Türkiye Takımı bu geceki maçtan sonra Türkiye'deki kulüplerle oynayacak. Düşünsenize Chelsea ile oynamış -hatta dileriz bir de yenmiş- bir takım ile ligde mücadele ediyorsunuz, bu kesinlikle takımınıza çok şeyler katacaktır.

Bu gece Türkiye'den özellikle Galatasaray'ın renklerinin aşığı, Fenerbahçe düşmanı bir çok kişi Chelsea'yi tutacak. Chelsea formaları giyip Chelsea'nin gollerine sevinecek. Chelsea kazanırsa Fenerbahçelilerle dalga geçecek, bir Chelsea gibi kutlama yapacak. Açıkçası ben bu mantığı kavramakta güçlük çekiyorum. Bundan yıllar önce Galatasarayımız da UEFA'da başarı üstüne başarı kazanırken, bir Fenerbahçeli olarak deliler gibi Cimbom'u desteklemiş, fazladan bir gol atması için dua etmiştim. Kupayı kaldırdığında ise evin içinde zıp zıplamış, hop hoplamıştım. Çünkü Galatasaray bizden bir takımdı, Türkiye'nin bir takımıydı ve UEFA kupasını kazanmıştı. Sanırım bu biraz mantık, biraz da ruh meselesi.

Şampiyonlar Ligi'nde dilerim bu gece Chelsea'yi yener ve İngiltere'de yapacağımız maç için bir avantaj yakalarsın. Gönüllerimiz ve dualarımız seninle...

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi Paylaştığınız İçin Teşekkürler...