Shut The Fuck Up Europe

Muhteşem bir maçı geride bıraktık... Finale çıkamadık ama Milli Takımımızı ayakta alkışladık. Ve gördük ki ileride inanılmaz başarılara imza atmaya devam edeceğiz...

Peki neden başlığım bu kadar kaba ve hatta hakaret içeriyor?

Nedeni çok basit; eğer maçı izlediyseniz ve hakemin yanlı kararlarına tanıklık etmişseniz, nedenini siz de kolayca tahmin edebilirsiniz. Avrupa Şampiyonası, Türkiye'ye mezar edilecekti ve bu gece bu başarıldı. İyi oynayan Almanya değildi, Türkiye idi. Ama İsviçreli hakem, Türkiye'yi elemek için elinden geleni ardına koymadı ve bunda başarılı oldu. Bu hakem, Avrupa Şampiyonası için kara bir lekedir.

Uğur ile öne geçtiğimiz maçta, sevincimiz kısa sürdü. Güzel bir gol yedik ve 30 dakika 1-1 beraberlikle geride kaldı. Maç içerisinde inanılmaz pozisyonlar harcadık, Turkolarımız sanki maçı uzatma dakikalarına taşımak istiyorlardı. Güzel oynuyorlar ama gol atmaya da çekiniyorlardı. Kazım ve Mehmet sahanın her noktasında idi. Topal, muhteşem bir defans yaptı. Hamit orta alanı iyi koordine etti ama inanılmaz hatalı vuruşlar da yaptığı oldu.

Atamayana atarlar mantığı yine galip geldi ve saysanız 10'u geçmeyen ciddi atak yapan Almanlar, Rüştü'nün yine hatalı çıkışı ile çok kolay bir gol atıverdiler. Bittik o anda, çünkü maçın sonuna çok az kalmıştı.

Ama Turkolarımıza olan inancımız yitmedi. Dakika 86'da Semih bizi yeniden coşturdu. Final ümitlerimiz yeniden yeşerdi. Ama sevincimiz yine kısa sürdü ve 90. dakikada Almanya rahat bir gol daha attı ve böylece elenmiş olduk.

Teşekkürler Milli Takım, Teşekkürler Fatih Terim, Teşekkürler Türkiye...

Ve bizleri Avrupa Şampiyonası'nda görmek istemeyenler, Fatih Terim'i eleştirenler ve Türkiye'yi küçük görenler sözüm size:

"SHUT THE FUCK UP! THIS IS THE SUCCESS OF TURKIYE!"...

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi Paylaştığınız İçin Teşekkürler...